Hvorfor lige Alternativet?

Mit liv har snoet sig af veje som ikke var oplagte og da slet ikke planlagte.
Men hele vejen har det stået soleklart for mig, at en plads i Folketinget ville være det mest fantastiske at opnå. Hvis altså bare lige der var et parti, jeg kunne opstille for.

En Plads i Folketinget, men ikke bare for pladsens skyld. Det skal være fordi det betyder noget, at jeg synes det kan gøre en forskel og fordi jeg synes vi trænger til en ny politikertype. Nå men mere om mine tanker om det politiske i et andet indlæg.

Med Alternativet kom det parti som jeg kan se mig selv, lave politik sammen med og nu har jeg fået den store tillid fra medlemmerne, at blive en af de fynske folketingskandidater.

Det er en opgave jeg går til med en kæmpe glæde i mit hjerte og med et mål om, at Alternativet på Fyn, får fordoblet vores mandater ved næste valg.

Kan vi så det, kan man jo sagtens spørge sig selv om. Er Alternativet virkelig et parti for alvor? Mener vi det når vi siger, at samfundet kan indrettes på en anden måde, samtidig med, at vores økonomi er i orden og vores miljø bliver forbedret?

Ja det mener vi og der er allerede anvist en del veje derhen.

  • Skal vi vedblive at forbruge så massivt som vi gør, med de CO2 aftryk det sætter på miljøet omkring os. Velvidende at Jorden ikke kan vedblive at holde til det og at vi sætter omkring 14.000 mennesker på flugt årligt, pga. klima – og naturkatastrofer.
  • Skal vi indrette vores samfund, så vi igen får empatien og de medmenneskelige værdier tilbage blandt os? Så vores liv med de udfordringer det giver os, afspejles i en lovgivning, der sætter rammerne for at opdyrke muligheder, istedet for begrænsninger?
  • Skal vi indrette vores samfund så livet på landet og i byen bliver mere sammenhængende og vores sammenhængskraft dermed bliver endnu stærkere? Til glæde for alle os der bor her i landet, uanset hvem vi er og hvor vi er?
  • Og – skal vi sørger for at den økonomi, der skal balanceres sammen med de andre vigtige ting, baserer sig på strukturer, der understøtter et sundt miljø for mennesker, natur og dyr? En økonomi, der er til for vores fælles bedste og ikke for de fås meste?

Svarer du Ja , til de spørgsmål, så Alternativet måske også det rigtige valg for dig?

Jeg er som kandidat,  nok et lidt andet valg, end mange andre kandidater du tidligere har kunne vælge blandt.

Jeg har tænkt og talt politik hele mit liv, men har aldrig tidligere være medlem af et politisk parti. Jeg har levet i Københavns forstæder i midt i Hovedstaden og bor nu i en lille landsby uden for Middelfart. Jeg har derfor indsigt i og viden om, hvilke værdier og muligheder der er forskellige steder i Danmark.

Mit arbejdsliv spænder vidt. Jeg har et svendebrev som håndbogbinder og et truckkort fra mine år i et trykkeri. Jeg lavede for en del år siden et markant jobskifte og flyttede mig fra bogbinderen til arbejdsmiljøkoordinatoren. Jeg har derfor en lang række faglige kvalifikationer fra mine efteruddannelser som fx. merkonom i markedsføring, projektleder og proceskonsulent, sikkerhedsleder og senest en uddannelse som adfærdsdesigner.

Jeg har været ansat i stat og kommune i mit arbejdsliv og ved derfor hvordan lovgivning og beslutninger truffet i folketinget, har direkte indflydelse på både medarbejdere og borgere. Den viden og erfaring tager jeg selvfølgelig med mig ind i folketinget.

Den private mig, har altid kastet mig ud i noget frivilligt arbejde, lige der hvor jeg bor.
Jeg er lige nu også bestyrelsesmedlem i lokaludvalget her hvor jeg bor. Jeg har været med til, med knofedt og rimelig meget arbejdskraft, at rede vores lokale forsamlingshus.

Tidligere har jeg være med i forældrebestyrelser, næstforperson i en tværkommunal fælles forælderbestyrelse og derfra været medarrangør af et vælgermøde, tilbage for rigtig mange år siden i Hvidovre.

Så er jeg også sådan en der har vandret turen til Machu Picchu, til tårnene i Torres del Paine, langs Hadrians Mur og i Søhøjlandet ved Ry og Silkeborg.

Jeg er flyttet fra hovedstaden, til langt ud på landet i en skøn lille landsby. Det er fantastik at bo her ude hvor der stille og roligt og hvor der er stjerneklart og samtidig er det skønt at stå af toget på Nørreport og så være midt inde i storstaden. Begge dele har værdi og er vigtige for et stærkt sammenhængende Danmark.

Jeg håber selvfølgelig, at du vil sætte dit kryds ved Alternativet og gerne personligt på mig, hvis du tænker, at jeg er din kandidat.
Vil du arbejde sammen med mig i en valg kamp, så meld dig her

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s