STÆRKE TILLIDSFULDE FÆLLESSKABER ER EN FORUDSÆTNING FOR DET NÆSTE DANMARK

Balance på den grønne, sociale og økonomiske bundlinje er en forudsætning for, at det danske samfund kan finde nye bæredygtige, humanistiske veje at gå.

Vi er et rigt land og vi har økonomisk råd til at behandle hinanden ordentligt, men på den grønne og sociale bundlinje er vi næsten gået fallit og det har vi faktisk ikke råd til.

Heldigvis er der et Alternativ.

Jeg har tænkt over og talt om politik hele mit liv. Men jeg har aldrig tidligere været medlem af et politisk parti. Med Alternativet kom det parti, som jeg kan se mig selv i, lave politik sammen med og nu har fået den store tillid fra medlemmerne af, at blive en af de fynske folketingskandidater. Du finder mig som nr. 5 på liste Å.

Jeg har i 10 år boet i en lille landsby uden for Middelfart. Det er fantastisk at leve herude, hvor der er stille, roligt og stjerneklart – tidligere boede jeg i København og nyder stadig at stå af toget på Nørreport Station og være midt i en pulserende europæisk storby. Begge dele har værdi og er vigtige for et sammenhængende Danmark.

Jeg er både mor, ægtefælle, svigermor, mormor og pap/bonusmor og helt min egen. Jeg har oplevet og levet både nemme og svære perioder.

Jeg har altid været aktiv i det nærmiljø jeg har boet i og på de arbejdspladser jeg har haft. Enten via forældrebestyrelser, som tillidsvalgt på min arbejdsplads, med at redde det lokale forsamlingshus og nu som næstformand i lokaludvalget her i landsbyen og som bestyrelsesmedlem i en interesseorganisation for arbejdsmiljøprofessionelle.

Jeg arbejder i dag som Arbejdsmiljøkoordinator i en kommune, og har herfra indsigt i, hvad både et godt og et dårligt arbejdsmiljø kan betyde for mennesker, uanset branche. Derfra kommer også indsigten i, hvad det betyder for kommunerne, når regeringen og KL laver deres årlige økonomiske aftale og når der laves konkret lovgivning der presser borgere eller arbejdsmiljø. Beskæftigelseslovgivningen og skolereformen er hver for sig eksempler herpå.

Vil du med ud af den grønne og humanistiske vej, så følg min vej mod Folketinget på #detfynskefemtal, som selvfølgelig refererer til, at jeg er at finde som nr. 5 på stemmesedlen for Alternativet på Fyn.