Da debatten om svinekød var på sit højeste igen igen kan man vist sige, skrev jeg et debatindlæg om lige netop det. Svinekød, børnepolitik og danske værdier.

Herunder er et kort uddrag fra debatindlægget bragt på Fyens.dk den 22. februar 2018

…….”Børn, hvis forældre er presset på helbred, arbejdsløshed, sygdom og de krav, som reformerne på beskæftigelsesområdet sætter, er udsatte. Børn, der ikke stimuleres fra fødsel, og i deres første barneår er udsatte, ligeså er børn af misbrugere og børn, der bliver misbrugt. Men børn er ikke udsatte, bare fordi de bor i et specielt boligområde, i en speciel by, eller i en speciel etnisk familie. De er udsatte, når familien ikke kan tage vare på dem, lege med dem, opdrage dem og elske dem.”

Resten af debatindlægget læser du nemmest lige her 

Eller på min facebookside, som du også meget gerne må give et like med på vejen.