Dagen før plakatdag, som for mange er den “rigtige dag 0” i valgkampen, er det allerede ret vildt at være i valgkamp for første gang.

Nu er jeg jo en voksen kvinde og har haft masser af første gange i mit liv, men at være folketingskandidat og nu i valgkamp, det kommer til at stå på øverste hylde, blandt de helt særlige oplevelser livet giver.

Jeg er vild med politik, vil gerne have at de fleste samtaler har værdi, betyder noget, skaber eftertanke. Sådan har det vist altid været og med en livslang drøm om, at jeg en dag står på den mest fantastisk talerstol i riget, så er den her valgkamp noget helt specielt for mig.

Jeg har i mit arbejdsliv stået overfor flere 100 mennesker og talt, så jeg kender godt det her med, at nu betyder det noget. Men forstil dig at stå på den talerstol, hvor det du siger kan påvirke hvordan vores samfund udvikler sig, hvordan vi skal leve med hinanden og blandt hinanden, hvordan vi skal løse vores største fælles udfordringer, hvoraf klimakrisen er en af dem. Her bliver jeg helt ydmyg og stille, for det er et stort ansvar at stå der, at tale på vegne af så mange mennesker, prøve at tale ind i det der betyder mest for dem, for deres liv og for samfundet som helhed.

Har du lyst, så følg med herinde. Du kan her læse det jeg har skrevet de seneste år og du kan se de videoer jeg har lavet. Det sidste er måske ikke de mest professionelle af slagens, men de er lavet med hjerte og hjerne, så se dem i den kontekst

Jeg er i valgkamp nu, har planlagte events i kampagneplanen, jeg skal på virksomhedsbesøg og i debatter hvor det jeg siger, forhåbenligt kan vække genklang hos mange vælgere. Jeg skriver debatindlæg i skarp konkurrence med dem, der har flere politiske stjerne på skulderne end mig og måske kommer alle mine ikke i aviserne eller på netaviserne, så er det godt at jeg kan skrive selv, her på bloggen.

Jeg kommer ikke til at skrive hver dag, men er du nysgerrig på hvad jeg er for en, så kig dig omkring på bloggen og følg den rigtig gerne.