Om

Mit liv har snoet sig af veje som ikke var oplagte og da slet ikke planlagte.
Men hele vejen har det stået soleklart for mig, at en plads i folketinget ville være det mest fantastiske, jeg nogen sinde kunne opnå. Hvis altså bare lige der var et parti, jeg kunne opstille for.

Med Alternativet kom det parti og nu er tiden kommet til at være kandidat til folketinget for Alternativet på Fyn.

Min blog handler derfor mest om vejen herfra, frem mod en valgkamp og forhåbentligt hele vejen ind på Christiansborg.

I en biografi om mig kunne de faktuelle oplysninger fx være, at jeg er født i Gladsaxe i 1964, har været i lære som håndbogbinder på det kongelige bibliotek, har arbejdet på et trykkeri i mange år, at jeg har videreuddannet mig og i dag er arbejdsmiljøkoordinator i en kommune. At jeg er vældig optaget af adfærdsdesign og nudge og oplever at det bruges vældig godt fx. til forebyggelse af arbejdsulykker.

Der kunne også stå, at jeg altid har være aktiv i forskellige sammenhænge hele livet, fra bestyrelses arbejde i ungernes daginstitutioner, over fælles forældre bestyrelses arbejde på fælles kommunalt plan med møder, med børn/ungeudvalget. At jeg har været både tillidsrepræsentant og arbejdsmiljørepræsentant kunne også få et par liner i sådan en biografi. At jeg i foråret arbejdede som frivillig på Folkemødet på Bornholm og havde en fantastisk lærerig oplevelse der, kunne også tåle et kapitel.

Den kunne også fortælle at jeg er flyttet på landet. Fra at have boet i hovedstadsområdet hele mit liv, flyttede jeg til en skøn lille landsby for 7 år siden. I den tid har jeg nået at være med til at redde det lokale forsamlingshus fra at lukke og været næstformand i lokaludvalget.

Men dette er jo ikke som sådan en Blog med en biografi om mig, det er en side der gerne skal gøre dig klogere på, hvor jeg står politisk og hvorfor Alternativet er det rigtige sted for mig og et vigtigt parti for Danmark og Verden. Så læs endelig med, kommenter gerne på indholdet.